چه بیمارانی با احتمال بیشتر از پزشکان شکایت می کنند؟

چه بیمارانی با احتمال بیشتر از پزشکان شکایت می کنند؟

با بررسی های به عمل آمده بر روی افرادی که اقدام به طرح شکایت از کادر درمانی نموده اند  چنین نتیجه گیری شده است که چهارگروه از افراد جامعه بیشتر اقدام به این امر می نمایند.  
1.  بیماران مرافعه جو: برای مثال بیمارانی که سابقه شکایت از پزشک را دارند و نیز بیمارانی که ارتباط با مراجع قانونی دارند و با آیین دادرسی و روال قانونیِ طرح شکایات، آشنایی دارند

2.  بیماران متوقع و ناراضي و نیز بیمارانی که دچار بحرانهای جدّی در زندگی هستند مانند فردی که اخيراً طلاق گرفته، اخراج شده، ورشکسته شده و یا..... 

3.  بیماران با فهم و درك پايين: برای مثال افرادی که بدلیل نداشتن هیچگونه اطلاعات پزشکی در خصوص بیماری خود یا همراهانشان در زمان ایجاد عوارض قادر به فهم وجود عوارض اجتناب ناپذیر نیستند.

4. بیمارانی که مشکلات مالی جدّی دارند و در صدد رفع این مشکلات از طریق طرح شکایت از پزشکان و دریافت غرامت احتمالی هستند برای مثال کودکی به دلیل نقص سیستم ایمنی و پنومونی در یک مرکز درمانی فوت می نماید پدر کودک که معتاد است با هدف دریافت مبلغی از پزشک معالج وی را تهدید به شکایت می نماید ولی پزشک حاضر به دادن پول به وی نمی گردد و این پدر معتاد با هدف دریافت مبلغی از پزشک اقدام به طرح شکایت در مراجع قانونی می نماید. 

یادمان باشد هيچ پزشك و پرستاری در هيچ دادگاه و محكمه اي برنده نمي شود حتي اگر راي به نفع او صادر شده و از اتهام قصورپزشکی تبرئه گردد. چرا که در نهایت این پزشک است که باید به منظور اثبات بیگناهی خود مدتها در راهروهای دادسرا و کمیسیونهای پزشکی قانونی و نظام پزشکی عمر خود را تلف کند.
 پس اگر کادر محترم درمان بتوانند از بروز شکایت جلوگیری کنند بسیار موفقتر از زمانی هستند که در دادگاه تبرئه شوند.
 در انتها توجه شما همکاران گرامی را به این نکته مهم جلب می نماییم که " پيشگيري از شکایت، بهتر از دفاع موفق است"  


لطفاً  کانال " دفاع از حقوق جامعه پزشکی" را به جامعه محترم پزشکی و پیرا پزشکی کشور معرفی نمایید.
برای عضویت در این کانال کافیست بر روی لینک زیر  کلیک فرمایید   
 https://telegram.me/dadmehr_org



ضمیمه ها
ضمیمه ندارد
تمامی حقوق برای وب سایت دادمهر محفوظ است. Telegram